+45 21 60 80 33 info@mallorcahojskole.dk

Anmeldelser

Det siger kursisterne

Opholdet er virkelig intenst, mættet med interessante kunstneriske, kulturelle og kulinariske oplevelser. Koncentration, humor, sang, glæde og dyb alvor går hånd i hånd.
Du får virkelig meget for dine penge, og ugen er tilrettelagt, så man ikke behøver have kreditkortet op af lommen. Opholdet er meget lærerigt, meningsgivende og berigende, og kan være med til at gøre en forskel.
Kan varmt anbefales.

 
Mette Skovgaard, København (oktober)

Tusind tak for en helt igennem fantastisk uge på Mallorca med en dejlig gruppe mennesker, der i den grad fra start, faldt godt i hak. Det har været en spændende, lære- og indholdsrig uge, hvor vi har mødt inspirerende mennesker, besøgt steder og hørt om øen på en anderledes made, end vi normalt selv har kunne opsøge. Jeres engagement har været helt i top – I giver jer 100 % til dette, og det kan man tydeligt mærke. Jeg snupper helt sikkert en gang til på et senere tidspunkt. Det har været alle pengene værd – og mere til.

Christine Wodskou Ellebye, Frederiksberg (maj)

I en fantastisk uge, under en engareret ledelse, oplevede vi et højskoleophold på en dejlig finca for foden af Tramuntane bjergene på Mallorca , sammen med en lille flok søde og spændende mennesker fra hele Danmark. Et ophold som alle skulle unde sig!

Peter Hole, Svendborg (maj)

Når jeg efter hjemkomsten fortæller om højskoleopholdet, bliver det tydeligt, hvor varieret og lærerigt programmet var. Det er dejligt, at “højskoletanken” er gennemgående med fælles aktiviteter som morgengymnastik, morgensang, og flittig brug af højskolesangbogen, hvilket fremmer det sociale samvær. Det kunne ikke være bedre end i denne gruppe sammen med Anna Katrin, Kim, Javier og Maria. 

Anne-Marie Skovsgaard Frederiksen, Århus (september)

Hvis man ønsker en aktiv og anderledes ferieform, med flere kulturelle indslag hver dag, udflugter til dejlige steder man normalt ikke selv ville opsøge, er Mallorca Højskolen et oplagt sted, enten på den skønne Finca eller i et anneks i lige så fredfyldte omgivelser.  Alt foregår i et roligt tempo, og med top motiverede lærerkræfter med Anna Katrin og Kim ved roret, ja så bliver det ikke bedre.

Eva Theisen, Ebeltoft (september)

En oplevelse for livet. En fantastisk veltilrettelagt uge fyldt med spændende, unikke og sjove oplevelser. Gudesmuk natur. Skøn autentisk mad og vin. Alt dette sammen med de sødeste mennesker, jeg er taknemmelig for at have været med på denne første tur.

Charlotte Høyer, Greve (maj)