+45 21 60 80 33 info@mallorcahojskole.dk

Javier Elias

Javier Elias er vores lokale kok på højskolen og skal hjælpe os med at lave lækker og flot tapas, så vi bliver klar til “ den store tapasdyst”. Samme med Kim Juul, der også er ferm i et køkken, vil Javier stå for maden på højskolen.

Javier har studeret både mallorcinsk og international mad på den anerkendte spanske kokkeskole Juniper Serra IES.  Det er primært den lokale mad, vi skal have de dage, vi spiser på højskolen, så vi ligesom får Mallorca helt ind under huden. Hans anden store passion er vin, og defor er han også uddannet sommelier. Som optakt til vores besøg på en vingård vil Javier fortælle os om Mallorcas voksende vinproduktion – både den økologiske og konventionelle.

Det er også Javier der vil give kursisterne en rundtur på højskolens område, hvor der vokser mange forskellige frugttræer og en del grøntsager til eget forbrug.