+45 21 60 80 33 info@mallorcahojskole.dk

Tilmelding

Højskoleophold i udlandet

Velkommen til 2019 på Mallorca Højskole

Vi er glade for at kunne præsentere nye datoer for vores 15 kursus i 2019 samt en lang række nye, varierede og indholdsrige kurser. Se de foreløbige programmer, læs om vores foredragsholdere, bliv inspireret af de skønne billeder og tilmeld dig lige her.

Priser
Vores priser er altid alt inklusiv; herunder flybilletter tur/retur, mad, drikkevarer samt alle udflugter, oplevelser og foredrag. Priserne varierer en smule alt efter hvilket kursus du vælger, så klik dig ind på dine favoritkurser og se mere.

Priser dækker ikke afbestillingsforsikring og rejseforsikring.

Fly
Vi flyver oftest meget tidligt om morgenen fra Københavns Lufthavn Kastrup, men tilbyder følgende til de som rejser fra Fyn og Jylland:

  • Tilslutningsfly fra Aalborg til København dagen forinden med overnatning på hotel i København, nær lufthavn. Ekstra pris 400 DKK.
  • Tilslutningsfly fra Billund til København dagen forinden med overnatning på hotel i København, nær lufthavnen. Ekstra pris varierer efter dagens pris.
  • Overnatning dagen forinden på hotel i København, nær lufthavnen. Ekstra pris 400 DKK
  • På hjemrejsen vil der selvfølgelig også være mulighed for tilslutningsfly. En mindre ekstra betaling for dette kan forekomme, alt afhængigt af flypriserne.

Tilmelding
Tilmelding er bindende og depositum tilbagebetales ikke i tilfælde af afbud. Restbeløbet for selve kurset betales senest ca 75 dage før kursets start.

Rejsedokumenter og billetter fremsendes elektronisk senest 10 dage før afrejse.

Betaling
Når du tilmelder dig, vil du modtage en bekræftelse. Derefter sender vi et kontonummer til indbetaling af depositum. Depositum på 3000 kr. pr. person betales indenfor 8 dage.

Afbestillingsforsikring
Det er muligt at tegne en afbestillingsforsikring. Den koster 6% af rejsens pris. Afbestillingsforsikringen skal altid tegnes samtidig med bestilling af rejsen/indbetaling af depositum. Undersøg selv dækningen, på den forsikring du tegner.

Ved sygdom
Husk dit blå sygesikringsbevis der dækker i Spanien, men vi anbefaler at du tegner en rejseforsikring, der dækker bl.a. hjemtransport.

Deltagerantal
Max. 26 – vi gennemfører opholdet ved min. 20 tilmeldte, ellers aflyses senest 31 dage før kursusstart, og det indbetalte beløb tilbagebetales.

Teknisk Rejsearrangør
Unitas Rejser CVR.: 26543886  Medlem af rejsegarantifonden med nummer 128. Ved afbud, refundering af udgifter mm. henviser vi til Unitas’ generelle rejseregler, som vi opfordrer til at læse. unitasrejser.dk

Al henvendelse i forbindelse med rejsen skal ske til Mallorca Højskole på: info@mallorcahojskole.dk eller på: 21608033

Tilmelding 2019

Det er meget vigtigt for os, at du fortæller os, hvad du ikke tåler. Så melder vi det til køkkenet.
F.eks. ønske om eneværelse eller tilslutningsfly fra Aalborg/Billund og/ell. hotelovernatning i Købehavn dagen inden afrejse.
Det er vigtigt, at du har en gyldig rejseforsikring. Noter dit policenummer her.

 

 

Tip en ven