+45 21 60 80 33 info@mallorcahojskole.dk

Mallorca Højskole udvikler sig og er hele tiden på jagt efter nye samarbejdspartnere og nye veje at gå. Derfor har vi lige været på øen i vinterferien i uge 7 for at lave research. Det var ikke varmt, mellem 8-12 grader, men hvad gør det, når man overalt støder på synet af blomstrende mandeltræer og appelsiner, der hænger plukkemodne. Her ses nogle af de 100 appelsintræer, der er omkring højskolen.

fullsizeoutput_38d8

IMG_6530

Vi var også ude at teste nogle mulige vandreruter. Er det for hårdt? Hvordan er underlaget? Fordi vi var der i februar, oplevede vi sne i bjergene, men det lover vi, der ikke vil være i september, når vi skal ud at gå på vores nye kursus ” Mallorcas køkken, vin og vandring”.

IMG_6386

 

På det kursus Mallorcas køkken, vin og vandring skal vi ikke bare vandre, vi skal også lære at lave spansk og mallorcinsk mad. Det skal vi bl.a. med  tv-kokken Anne Hjernøe kendt fra bl.a. AnneMad, Mit spanske Køkken og en masse programmer med journalisten Anders Agger.

nyt anne

Anne kommer og underviser sammen med vores spanske kokke på højskolen Javier Elias og hans skønne mor, Maria, der ikke taler et ord engelsk. Alt er spansk, kropssprog og krammere. Og så taler hun igennem maden. Kan hun lide dig, disker hun op med den ene rustikke mallorcinske ret efter den anden, så du er ved at revne efter en aften hjemme hos Maria.

fullsizeoutput_1d57